Berichtgeving omtrent Corona virus - MedITall

Berichtgeving omtrent Corona virus

In verband met de ontwikkelingen rondom het Corona virus wil ik u graag updaten over wat u van MedITall kunt verwachten en hoe wij u kunnen helpen tijdens deze bijzondere periode;

Bereikbaarheid MedITall
Wij blijven gewoon bereikbaar zoals u van ons gewend bent. Ons team zal veelal vanuit huis werken echter maakt dat voor u geen verschil. U kunt ons bereiken zoals altijd.
Ik verwacht wel een toename van het aantal telefoontjes en wil u vragen wat per mail kan ook per mail te stellen en de mail zo volledig mogelijk te sturen. Op deze wijze kunnen wij u effectiever en sneller van dienst zijn.

Bezoeken aan en door MedITall
Naast de aanbevolen hygiëne maatregelen, proberen we voorlopig zo min mogelijk bezoek te ontvangen en werk bij u in de praktijk te beperken en indien nodig te plannen buiten praktijktijd. In geval van een urgente storing zullen wij gewoon ter plaatse komen om u verder te helpen. Het kan dus zijn dat we u zullen contacteren om een bezoek om te plannen. Excuses voor het ongemak.

Verzoek tot aanpassing van de VoIP centrale
Wilt u de bereikbaarheid van de praktijk aanpassen vernemen wij dit graag. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar info@meditall.nl .

Verzoek omtrent remote werken 
De oplossing zal per praktijk kunnen verschillen en mocht de behoefte er zijn kunt u het beste een e-mail sturen naar info@meditall.nl

 

Share:
Translate »
Bel ons