Onze producten

Hardware

Om top kwaliteit hardware te kunnen inzetten onderhoud MedITall lange termijn partnerships met toonaangevende fabrikanten, waaronder Dell en Unify. Alle producenten worden regelmatig ge-audit op ‘proven technology’ gekoppeld aan onbetwistbare reputatie. Daarmee garandeert MedITall de inzet van servers, desktops en laptops van bewezen kwaliteit en actueel design. De garantieperiode van vijf jaar is daar een logisch gevolg van. Regelmatig geven wij u updates van de lifecycle van uw hardware zodat we tijdig kunnen schakelen en uitval kunnen voorkomen.


Monitoring

MedITall gaat ervan uit dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom hebben wij in samenwerking met onze partner een beheersoftware ontwikkeld; MedITall IQ. Vanuit dit systeem worden proactieve monitoring systemen ingezet om de stabiliteit van de automatiseringsstructuur veilig te stellen en te versterken. Op grond van de lange termijn gedachte achter MedITall IQ model wordt de relatief hoge initiële investering in dit monitoring systeem over een ruime periode gespreid. Dat betekent lage instapkosten en onmiddellijk het voordeel van hoge stabiliteit van systemen binnen uw praktijk. Als dat een bijdrage levert aan een langdurig partnership snijdt het mes aan twee kanten. Win/win dus!


Software

MedITall is onafhankelijk en selecteert software leveranciers op grond van harde parameters. Met veel software specialisten in de medische en dentale praktijk wordt al vele jaren intensief samen gewerkt. Daardoor zijn de meeste automatiseringsstructuren in medische praktijken voor MedITall collega’s bekend terrein. Met diepgaande kennis van de diverse pakketten en regelmatige training hierop zorgen wij ervoor dat wij u proactief en kundig service kunnen verlenen. Dat geldt ook voor de inzet van röntgen en aanvullende vakspecifieke systemen. Deze kennis is waar wij ons onderscheiden van overige ICT leveranciers.


Back up & herstel

MedITall beschikt over een exclusieve, onafhankelijke, volledig veilige Cloud-faciliteit die voldoet aan de AVG vereisten om alle data dagelijks in veilige back-up te borgen. De Ready-to-Go back-up. Als unieke service biedt MedITall de mogelijkheid om de back-up data voortdurend en volledig betrouwbaar stand-by te zetten. Dat betekent dat, in geval van calamiteiten de Ready-to-Go back-up vrijwel onmiddellijk de moment-actuele data kan vervangen. Deze faciliteit is voor de medische praktijk een onmisbare automatiseringsconditie.


VoIP

Telecommunicatie is een onmisbare technologie in de medische praktijk. VoIP is een up-to-date systeem van ‘telefoon-technologie’. VoIP wordt door MedITall als centrale unit volledig geïntegreerd in de automatiseringsstructuur. Dat biedt naast ongelimiteerde, wereldwijde aansluitmogelijkheden ook de opties van koppeling met andere devices, waaronder de smartphone maar ook enkele dental pakketten.

Het management van VoIP is praktisch en zeer eenvoudig. Een blik op het scherm geeft inzicht in de belhistorie en de actuele gesprekssituatie. Vanuit de eigen digitale centrale kan simpelweg opgeroepen en doorverbonden worden. MedITall verzorgt de migratie naar VoIP als geïntegreerd systeem. Hardware en software, uiteraard met behoud van de bestaande telefoonnummers. De gebruikte apparatuur wordt gekenmerkt door gebruiksgemak en uitzonderlijk grote betrouwbaarheid. Actualisering geschiedt remote, gericht op zorgeloos gebruik. Denkt u aan het plaatsen van berichten voor uw patiënten bij uw afwezigheid of het combineren van VoIP met uw dental pakket zodat direct de klantkaart zichtbaar is als er opgenomen wordt. Dit zijn slechts enkele toepassingen van wat er mogelijk is.

MedITall is officieel partner van 3CX.


Hosting

Online communicatie is een must. Ook in de medische praktijk. Een goede presentatie op het web is een noodzakelijke marketingtool. MedITall biedt betrouwbare en economisch verantwoorde hosting. In house kennis van onze web specialist zorgt ervoor dat het bouwen en onderhouden van resultaatgerichte websites kan leiden tot opmerkelijke groei van de praktijk. Ook effectief e-mail gebruik is een onvermijdelijke eis. MedITall zorgt ervoor dat het gebruik zowel spam- als virusvrij is.

Translate »
Call Now Button