Onze diensten - MedITall
Één aanspreekpunt

Complete ontzorging is ons doel

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten zodat u in uw praktijk optimaal gebruik kunt maken van uw software en apparatuur. Onze kennis van uw specifieke software in combinatie met ons partnership met verschillende software leveranciers zorgen ervoor dat wij u altijd de beste oplossingen kunnen bieden. Hierdoor heeft u met ons dan ook slechts één aanspreekpunt. 

Wat wij doen

Onze diensten op een rijtje

ICT in de zorg vraagt om specifieke kennis, eigen producten en vergaande expertises die voor de ICT in uw praktijk van belang zijn. Op zoek naar een ICT-partner voor het MKB? MedITall is onderdeel van Being, een groep van organisaties die samen een gedeeld doel hebben. Jitco – Just IT Company richt zich op de gehele automatisering MKB organisaties.

Ontwerp

ICT als aanvulling op uw praktijk, niet andersom. Voor iedere praktijk, groot of klein, is het ICT ontwerp de basis voor een succesvolle ICT strategie. Optimaal effectief en efficiënt, afgestemd op uw persoonlijke behoeften.

Bouw

Vanuit jarenlange ervaring hebben we ICT bouwstenen ontwikkeld zodat we elke praktijk maatwerkoplossingen kunnen bieden die hun waarde reeds hebben bewezen. MedITall blijft innoveren en testen zodat we ons aanbod blijvend ontwikkelen.

Partnership

Wij geloven alleen in samenwerken als partners. Met gedeelde waarden die bijdragen aan een optimale samenwerking. Samen voor de beste oplossing kiezen van uw automatisering.

Onze drijfveer

Wij geloven in waardig economisch handelen waar geven voor nemen komt. Dit en andere principes zijn ondergebracht in de Rebounce ® filosofie.
Meer informatie over

Hardware, software en diensten

Om top kwaliteit hardware te kunnen inzetten onderhoud MedITall lange termijn partnerships met toonaangevende fabrikanten, waaronder Dell. Alle producenten worden regelmatig ge-audit op ‘proven technology’ gekoppeld aan onbetwistbare reputatie. Daarmee garandeert MedITall de inzet van servers, desktops en laptops van bewezen kwaliteit en actueel design. De garantieperiode van vijf jaar is daar een logisch gevolg van.

MedITall is onafhankelijk en selecteert software leveranciers op grond van harde parameters. Met veel software specialisten in de medische en dentale praktijk wordt al vele jaren intensief samen gewerkt. Daardoor zijn de meeste automatiseringsstructuren in medische praktijken voor MedITall Pro’s bekend terrein. Dat maakt de aansluiting van en samenwerking met de relatiemanager en het Rescue Team snel en veilig effectief. Dat geldt niet alleen voor het ‘Patient Relation Management systeem’ (PRM). Dat geldt ook voor de inzet van röntgen en aanvullende vakspecifieke systemen.

Telecommunicatie is een onmisbare technologie in de medische praktijk. VoIP is een up-to-date systeem van ‘telefoon-technologie’. VoIP wordt door MedITall als centrale unit volledig geïntegreerd in de automatiseringsstructuur. Dat biedt naast ongelimiteerde, wereldwijde aansluitmogelijkheden ook de opties van koppeling met andere devices, waaronder de smartphone. Het management van VoIP is praktisch en zeer eenvoudig. Een blik op het scherm geeft inzicht in de belhistorie en de actuele gesprekssituatie. Vanuit de eigen digitale centrale kan simpelweg opgeroepen en doorverbonden worden. MedITall verzorgt de migratie naar VoIP als geïntegreerd systeem. Hardware en software, uiteraard met behoud van de bestaande telefoonnummers. De gebruikte apparatuur wordt gekenmerkt door gebruiksgemak en uitzonderlijk grote betrouwbaarheid. Actualisering geschiedt remote, gericht op zorgeloos gebruik.

MedITall beschikt over een exclusieve, onafhankelijke, volledig veilige Cloud-faciliteit om alle data dagelijks in veilige back-up te borgen. De Ready-to-Go back-up. Als unieke service biedt MedITall de mogelijkheid om de back-up data voortdurend en volledig betrouwbaar stand-by te zetten. Dat betekent dat, in geval van calamiteiten de Ready-to-Go back-up vrijwel onmiddellijk de moment-actuele data kan vervangen. Deze faciliteit is voor de medische praktijk een onmisbare automatiseringsconditie.

Internet is onmisbaar, juist in de medische praktijk. En juist in de medische praktijk is de specificatie veiligheid een conditie sine qua non. MedITall heeft daartoe alle voorwaarden, technisch en organisatorisch in kaart en in praktijk gebracht. Als resultaat wordt een volledig veilige, betrouwbare en supersnelle internetverbinding in uw ICT systeem geïntegreerd. Uiteraard gekoppeld aan de exclusieve MedITall Partner Service.

Online communicatie is een must. Ook in de medische praktijk. Een goede presentatie op web is een noodzakelijke marketingtool. MedITall biedt betrouwbare en economisch verantwoorde hosting. Succesvolle samenwerking met web-specialisten voor de bouwen en onderhouden van resultaatgerichte websites kan leiden tot opmerkelijke groei van de praktijk. Ook effectief e-mail gebruik is een onvermijdelijke eis. MedITall zorgt ervoor dat het gebruik zowel spam- als virusvrij is.

De exclusieve MedITall Partner Service gaat ervan uit dat voorkomen beter is dan genezen. Dus worden proactieve monitoring systemen ingezet om de stabiliteit van de automatiseringsstructuur veilig te stellen en te versterken. Op grond van de lange termijn gedachte achter het MedITall Partner Service model wordt de relatief hoge initiële investering in dit monitoring systeem over een ruime periode gespreid. Dat betekent lage instapkosten en onmiddellijk het voordeel van hoge stabiliteit van het gehele systeem. Als dat een bijdrage levert aan een langdurig partnership snijdt het mes aan twee kanten. Win/win dus!

Translate »
Bel ons