Werken bij

Wij zijn MedITall, gedreven ICT specialisten voor in de praktijk

Als ICT partner staan wij voor duurzame groei met aandacht voor u en uw praktijk. Dat zien wij terug in het aantal praktijken dat zich bij ons meldt om samen te werken. Natuurlijk willen wij iedereen voorzien van goede support en advies en daarom zijn wij op zoek naar mensen om ons team te versterken.

Samen werken aan duurzame relaties met onze praktijken en hun voorzien van goed advies, goede support en nét dat beetje extra is wat in ons DNA zit. Ben jij of ken jij iemand die interesse heeft in een uitdagende, waardevolle baan in ICT in de zorg?

Heb jij net als wij passie voor ICT?

Onze vacatures:

Doorlopend zijn we op zoek naar aanvulling in ons team.Bekijk onze actuele openstaande vacatures.
Staat de passende vacature er niet tussen en zie je jou carrière wel bij MedITall, stuur je cv en motivatie t.a.v. Michel Eefting naar: vacature@meditall.nl / 072-5816214

Meerwaarde

Veel ICT partijen beloven hetzelfde, en toch zijn wij anders, onze meerwaarde; Wij zijn specialist in het benutten van de potentie die technologie uw praktijk kan bieden. Partner bij de zorg van uw patiënten. We werken in een ambitieus ondernemingsnetwerk wat opereert vanuit de overtuiging van waardig economisch handelen.

Wij doen niet aan symptoombestrijding en denken out-of-the-box met uw organisatie als beginpunt, niet uw ICT. We handelen naar doelstellingen en denken in uitdagingen. Wij bieden passende, probleemloze oplossingen en vooral prettige en eerlijke ondersteuning voor uw onderneming & ICT. We zien het als onze verantwoordelijkheid om onze klanten van a tot z te ontzorgen.

Zodat al wat rest; de focus op uw eigen specialisatie.

Translate »
Call Now Button