IT Project Engineer

Zet jouw technische talent in als

IT Project Engineer

voor innovatie in de zorg.

IT Project Engineer

Alkmaar Fulltime - Hbo - € 4.000 - € 5.000

Waar jij blij van wordt:

 • Een goed salaris tussen de € 4.000 en € 5.000 bruto per maand
 • Na zeven maanden een vast contract
 • Een leaseauto waarmee je door heel Nederland rijdt
 • Een gezellige werksfeer, we hebben meerdere keren per jaar een leuk uitje
 • Afwisselende projecten, van een enkele praktijk tot grote ketens en labs
 • Veel vrijheid in je werk en planning
 • Om jezelf verder te ontwikkelen heb je vrij toegang tot de IT University
 • Een goede pensioenregeling via Nationale Nederlanden

Waar wij blij van worden:

 • Hbo werk- en denkniveau
 • Je hebt drie jaar ervaring in de IT in de buitendienst
 • Sterk in het begrijpen van diverse, soms complexe, IT-omgevingen
 • Je bent representatief en klantvriendelijk
 • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederland

Zet jouw stempel op baanbrekende IT-projecten!

Ontdek jouw nieuwe rol hier!

Als IT Project Engineer leid je het volledige traject van IT-projecten, van de opzet tot de uiteindelijke integratie en overdracht. Je werkt samen met ervaren engineers aan de installatie en configuratie van netwerksystemen voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Het kan ook voorkomen dat je een dag niet bezig bent met een project, maar bijvoorbeeld een werkplek gaat vervangen of een storing gaat rijden. Geniet van de vrijheid om je eigen werktijden te kiezen, met de mogelijkheid om je dagen flexibel in te richten.

Bij MedITall houden we van aanpakkers zoals jij! Als je het type bent dat het liefst leert door te doen, dan zit je bij ons helemaal goed. Kom erbij en ontdek hoe jouw vaardigheden rechtstreeks de technologie van onze klanten vooruit helpt. Je krijgt alle kansen om jezelf te ontwikkelen en te laten zien wat je kunt!

En welke klanten bezoek je? Dat zijn mondzorgpraktijken door heel Nederland. Jij rijdt hier naar toe in jouw eigen auto van de zaak. Je krijgt een salaris tussen de € 4.000 en € 5.000 bruto per maand en na zeven maanden een vast contract. Jouw nieuwe collega’s zijn gezellig, met een nuchtere ‘Noord-Hollandse mentaliteit’.

Zo kan jouw dag eruit zien:

Maandag

Je begint met een kop koffie op kantoor terwijl je het project van de dag bespreekt met je collega's. Vervolgens rijd je naar de locatie waar je een server plaatst en het netwerk voorbereidt. Je installeert de netwerkapparatuur en test de nieuwe internetverbinding om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos loopt.
Dinsdag

Vandaag een dagje op kantoor. Je gaat aan de slag met het remote voorbereiden van de server. Je integreert de nieuwe server in het netwerk en migreert de meeste rollen, allemaal zonder enige overlast voor de klant.
Woensdag

Een thuiswerkdag biedt je de kans om rustig te controleren of de migraties succesvol waren en alle data voor te bereiden voor de volgende stappen.
Donderdag

Je begint de dag vroeg op locatie, samen met een collega van het beheerteam. Jullie vervangen oudere apparatuur en vernieuwen de gehele infrastructuur en werkplekken. Je werkt iets langer door, zodat je morgen van een welverdiende vrije middag kunt genieten.
Vrijdag

De week wordt afgerond met het voltooien en testen van alle systemen. Na de lunch keer je terug naar huis en om 16:00 uur zit je al op het terras, goed begin van je weekend. Maandag ben je vroeg op locatie voor de laatste checks en sta je stand-by voor eventuele problemen. Alle documentatie wordt afgerond en je draagt alles over aan het beheerteam.
Translate »
Call Now Button